Cloudback-up en weergeven op afstand voor CCTV van Dahua

Op zoek naar cloudback-up voor uw Dahua-camera’s? Hebt u een veilige externe opslagoplossing nodig voor uw CCTV-systeem van Dahua waarmee u ook op afstand beelden van Dahua-camera’s kunt bekijken via een mobiele app? Goed nieuws, u hoeft niet verder te zoeken! Videoloft is een complete VMS- en opslagoplossing in de cloud voor uw Dahua CCTV-set.  

Wat u nodig hebt om een back-up van Dahua CCTV naar de cloud te maken 

Dahua cctv cloudopslag videobewaking op afstand weergeven camera-app We geven u eerst een kort overzicht van wat u nodig hebt om een back-up van Dahua CCTV-systemen naar de cloud te maken.  U hebt de mobiele app van Videoloft nodig, die beschikbaar is voor iPhone– en Android-telefoons, een overbruggingsapparaat dat de cloudadapter wordt genoemd en een Videoloft-account met cloudabonnement. U kunt een back-up maken van elke IP-camera, NVR of DVR van Dahua naar de Videoloft-cloud. Het installatie- en back-upproces neemt slechts enkele minuten in beslag. Het kan op afstand worden voltooid en, in tegenstelling tot veel traditionele systemen, er is geen port forwarding nodig om toegang op afstand mogelijk te maken.    

Waarom Videoloft voor Dahua CCTV? 

U vraagt zich misschien af waarom een back-up van uw Dahua CCTV-beelden in de Videoloft-cloud de beste keuze is. Videoloft is kort gezegd zoveel meer dan een Dahua-oplossing voor cloudopslag. Het is een alles-in-één VMS met veel functies voor Dahua, dat u niet alleen veilige cloudback-up en externe toegang tot uw Dahua-beelden biedt, maar u ook in staat stelt om oudere Dahua CCTV-systemen te upgraden naar intelligente systemen. Lees hieronder meer over specifieke kenmerken.

Veilige externe cloudback-up voor Dahua-camera’s

Er zijn veel redenen waarom u een back-up van uw Dahua-camera’s zou willen maken. Misschien wilt u gemoedsrust voor het geval uw recorder defect, gestolen of beschadigd is of misschien is het een wettelijke vereiste.  Videoloft biedt veilige externe cloudopslag voor Dahua CCTV. Alle video wordt versleuteld en veilig opgeslagen in de Videoloft-cloud, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw beelden veilig zijn en beschikbaar zijn wanneer u ze nodig hebt. Videoloft bewaakt ook voortdurend de status van uw Dahua CCTV-systeem, zodat u in realtime gewaarschuwd wordt als camera’s om wat voor reden dan ook stoppen met opnemen.  

Een Dahua CCTV-systeem upgraden met behulp van videoanalyse 

Met Videoloft kunt u ook basis Dahua CCTV-systemen upgraden naar intelligente systemen met videoanalyse Gewoonlijk is de implementatie van videoanalyse erg duur, omdat er eerst in kostbare apparatuur moet worden geïnvesteerd. Bovendien betekent het ook vaak dat u een duur VMS-systeem nodig hebt. 

Maar de videoanalysetechnologie van Videoloft zal dat compleet veranderen! Het enige wat u nodig hebt is de cloudadapter, waarmee u de analyse van Videoloft kunt gebruiken op elke Dahua-camera!

 

Op afstand Dahua-beelden bekijken via mobiele camera-app

Videoloft is meer dan een veilige back-up voor Dahua-camera’s. Het maakt het ook mogelijk om Dahua-camera’s op afstand te bekijken vanaf meerdere locaties op één platform, overal en op elk moment.  De beelden kunnen worden bekeken via de mobiele camera-app van Videoloft, beschikbaar voor zowel iPhone– en Android-telefoons of een webviewer op een pc. Bovendien kunt u met de toegangsrechten voor meerdere gebruikers van Videoloft’s anderen alleen-lezen of volledige beheertoegang geven tot alle of specifieke Dahua-camera’s, afhankelijk van de vereisten.  

Afstandsbediening van Dahua-camera’s

Met de mobiele app van Videoloft kunt u uw Dahua CCTV-camera’s op afstand bedienen. Bewegingsdetectie, slimme waarschuwingen en configuratie van opname- en waarschuwingsschema’s zijn slechts enkele van de afstandsbedieningen die u via Videoloft kunt gebruiken.

Tot 4k (8MP) videobeelden van Dahua-camera’s

En niet in de laatste plaats: met Videoloft hoeft u geen concessies te doen wat betreft de videokwaliteit.  Cloud beperkte voorheen de resolutie tot 1080 p. Met Videoloft kunt u echter tot 4K (8MP) video direct in de cloud opnemen vanaf elke Dahua-camera.  

 

 

Videoloft voor uw Dahua-cloudopslag 

Samengevat, is Videoloft, naast de diverse functies en voordelen, ook een schaalbare en flexibele oplossing.  Niet alleen zijn de cloudopslagabonnementen betaalbaar, maar het is ook compatibel met een breed scala van professionele beveiligingscamera’s anders dan Dahua, zoals Axis, Hikvision of Uniview. Wat is de volgende stap?

Geïnteresseerd in Videoloft voor uw bedrijf of Videoloft voor uw woning? Zoek niet verder, kies uw cloudabonnement en maak uw account aan via aan de slag.

Bent u een beveiligingsprofessional die de cloud wil toevoegen aan de beveiligingssystemen van uw klanten? Meer informatie over ons gratis partnerprogramma voor beveiligingsinstallateurs, integratoren en dealers.

Videoloft Favicon

Get started with Videoloft

Do you want simple, secure & affordable cloud video surveillance?

Based across North America and the UK, the Videoloft team are experts in securely storing video in the cloud.
Videoloft Favicon

Get started with Videoloft

Do you want simple, secure & affordable cloud video surveillance?