Cloudopname en -opslag voor Uniview-beveiligingscamera’s, NVR’s en DVR’s

Bent u op zoek naar cloudopname voor uw Uniview-beveiligingscamera’s? Hebt u externe back-up nodig voor uw Uniview NVR of DVR en zoekt u een veilige cloudopslagoplossing? Videoloft is een alles-in-één VMS in de cloud voor uw Uniview CCTV dat u al het bovenstaande biedt en ook in staat stelt om live en opgenomen videobeelden van uw camera’s te bekijken via een mobiele app.

Wat hebt u nodig om Uniview-opname in te stellen?

Camera-app voor videobewaking van Uniview in de cloudLaten we eerst kort doornemen wat u nodig hebt om Uniview-cloudopname en -opslag in te stellen.  Naast de mobiele app van Videoloft die beschikbaar is voor iPhone– en Android-telefoons, hebt u alleen een overbruggingsapparaat nodig dat de cloudadapter wordt genoemd en een Videoloft- account met cloudabonnement. U kunt cloudopname en -opslag instellen voor elke IP-camera, NVR of DVR van Uniview. Het instellen van Uniview-cloudopname duurt slechts een paar minuten en u kunt dit op afstand uitvoeren     

Waarom Videoloft-cloudopslag voor Uniview CCTV? 

U vraagt zich misschien af waarom een back-up van uw Uniview CCTV-beelden in de Videoloft-cloud de beste keuze is.  Videoloft is kort gezegd zoveel meer dan een Uniview-oplossing voor cloudopslag. Het is een alles-in-één VMS in de cloud voor Uniview, waarmee u niet alleen Uniview-cloudopnamen en -opslag krijgt, maar ook toegang op afstand tot uw Uniview-opnamen en nog veel meer! U vindt meer informatie over specifieke functies van Videoloft hieronder. 

Uniview-cloudopname bij max. 4K-resolutie (8MP)

De cloud beperkte voorheen de resolutie tot 1080 p. In de meeste gevallen betekende dit dat u nog steeds een recorder ter plaatse nodig had om video met een hogere resolutie lokaal te kunnen opslaan.  Met Videoloft hoeft u echter geen concessies te doen wat betreft de videokwaliteit. Het maakt cloudopnamen met een resolutie tot 4K (8MP) mogelijk, rechtstreeks vanaf elke Uniview-camera of samen met een Uniview-NVR of -DVR.

Veilige externe cloudopslag voor Uniview CCTV

Er zijn veel redenen waarom u een cloudopslag voor uw Uniview-camera’s, NVR’s of DVR’s zou willen hebben. Misschien wilt u gemoedsrust voor het geval uw Uniview-recorder defect of beschadigd raak of wordt gestolen of misschien is het een wettelijke vereiste.  Wat de reden ook is, Videoloft biedt veilige externe cloudopslag voor Uniview CCTV. Alle video wordt versleuteld en veilig opgeslagen in de Videoloft-cloud, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw beelden veilig zijn en beschikbaar zijn wanneer u ze nodig hebt. Videoloft bewaakt ook voortdurend de status van uw Uniview CCTV-systeem, zodat u in realtime gewaarschuwd wordt als camera’s om wat voor reden dan ook stoppen met opnemen.  

Toegang op afstand tot Uniview CCTV via mobiele camera-app

Met de mobiele app van Videoloft of de webviewer voor pc hebt u altijd en overal toegang tot uw Uniview-camera’s.  U kunt niet alleen beelden van meerdere locaties op één platform bekijken, u kunt anderen ook alleen-lezen of volledige beheertoegang geven tot alle of specifieke Uniview-camera’s met toegangsrechten voor meerdere gebruikers van Videoloft. Bewegingsdetectie, slimme waarschuwingen en configuratie van opname- en waarschuwingsschema’s zijn slechts enkele van de afstandsbedieningen van Uniview die u via de mobiele camera-app van Videoloft kunt gebruiken.

Een Uniview CCTV-systeem upgraden met videoanalyse 

Ten slotte kunt u met Videoloft ook basis Uniview CCTV-systemen upgraden naar intelligente systemen met videoanalyse Gewoonlijk is de implementatie van videoanalyse erg duur, omdat er eerst in kostbare apparatuur moet worden geïnvesteerd. Het betekent ook vaak dat u een duur VMS-systeem nodig hebt. 

Maar de videoanalysetechnologie van Videoloft zal dat compleet veranderen! Het enige wat u nodig hebt is de cloudadapter, waarmee u de analyse van Videoloft kunt gebruiken op elke Uniview-camera!

 

Videoloft voor uw Uniview-cloudopslag 

Naast de diverse functies en voordelen, is Videoloft ook een schaalbare en flexibele oplossing. Niet alleen zijn de cloudopslagabonnementen betaalbaar, maar het is ook compatibel met een breed scala van professionele beveiligingscamera’s anders dan Uniview, zoals Axis, Dahua of Hikvision. Wat is de volgende stap?

Geïnteresseerd in Videoloft voor uw bedrijf of Videoloft voor uw woning? Zoek niet verder, kies uw cloudabonnement en maak uw account aan via aan de slag.

Bent u een beveiligingsprofessional die de cloud wil toevoegen aan de beveiligingssystemen van uw klanten? Meer informatie over ons gratis partnerprogramma voor beveiligingsinstallateurs, integratoren en dealers.
Videoloft Favicon

Get started with Videoloft

Do you want simple, secure & affordable cloud video surveillance?

Based across North America and the UK, the Videoloft team are experts in securely storing video in the cloud.
Videoloft Favicon

Get started with Videoloft

Do you want simple, secure & affordable cloud video surveillance?