Hik pro-camera’s of -recorders met de cloud verbinden

Als u wilt weten hoe u Hik pro-camera’s of -recorders met de cloud kunt verbinden, dan bent u hier aan het juiste adres! Het instellen van Hikvision-cloudopslag en -back-up op afstand is niet ingewikkeld en kan in een paar minuten gedaan worden via de Videoloft iOS- of Android- app. U vindt hier instructies en waarom u dit moet doen.  

Wat hebt u nodig om een Hik pro-camera of -recorder met de cloud te verbinden

Hikvision cloudopslag, videobewaking Als u Hik pro camera’s met de cloud wilt verbinden, moet u de mobiele app van Videoloft downloaden en een klein overbruggingsapparaat gebruiken dat cloudadapter heet.  Videoloft is compatibel met alle Hik-camera’s en -recorders en met hun OEM-merken. Het installatieproces in de cloud duurt een paar minuten, vereist geen port forwarding of routerconfiguratie en kan op afstand worden uitgevoerd.  

Waarom Hikvision met de Videoloft-cloud verbinden? 

U vraagt zich misschien af waarom verbinding van Hik pro-systemen met de Videoloft-cloud de beste keuze is.  Videoloft is zoveel meer dan alleen maar een Hikvision-cloudopslagoplossing. Het is een videobewakingssysteem in de cloud dat niet alleen op afstand back-up is van uw Hikvision-systeem, maar u ook in staat stelt het centraal en op afstand te bedienen en te bewaken.  

Tot 4k (8MP) video 

Ten eerste hoeft u met Videoloft geen concessies te doen wat betreft de videokwaliteit. De cloud beperkte voorheen de resolutie tot 1080 p. Met Videoloft kunt u echter tot 4K (8MP) video direct in de cloud opnemen vanaf elke Hik IP-camera of naast een lokale Hik DVR of NVR.  

Meerdere camera’s, locaties en gebruikers op één centraal platform 

Bekijk alle camerafeeds, overal en op elk moment, via de mobiele app van Videoloft of de webbrowser. Als u Hik pro-systemen op meerdere locaties verbindt, maakt Videoloft ook bewaking van meerdere locaties vanaf één locatie mogelijk. Ten slotte kunt u met de toegangsrechten voor meerdere gebruikers van Videoloft anderen alleen-lezen of volledige beheertoegang geven tot alle of specifieke camera’s, afhankelijk van de vereisten.  

Afstandsbediening van Hikvision-camera’s 

U kunt uw Hikvision-camera’s op afstand bedienen via de Videoloft-app. Dit betekent dat u de opname- en waarschuwingsschema’s voor specifieke camera’s en/of tijdsperiodes moet configureren en dat u camera-detectiezones en PTZ-bedieningen op afstand moet instellen.  

Hikvision-systeemstatuscontrole

U hebt gemoedsrust, wetende dat uw Hikvision-camera’s opnemen met de live camerastatuscontrole van Videoloft. Videoloft controleert voortdurend de status van uw Hik-systeem.  Het stuurt ook realtime waarschuwingen naar zowel de beveiligingsprofessional als de eindgebruiker als een camera uitvalt. Beveiligingsprofessionals kunnen vanuit het Videoloft-portaal gemakkelijk op afstand toegang krijgen tot essentiële statusinformatie over de camera.  

Een Hikvision-systeem upgraden met behulp van videoanalyse 

Ten slotte kunt u met Videoloft een basis Hikvision-beveiligingssysteem upgraden naar een intelligent systeem met videoanalyse. Gewoonlijk is de implementatie van videoanalyse een kostbare zaak. Het vergt een eerste investering in kostbare apparatuur en vaak ook in de implementatie van dure VMS-systemen. Maar de videoanalysetechnologie van Videoloft zal dit compleet voor u veranderen! Het enige wat u nodig hebt, is de cloudadapter, waarmee u niet alleen op afstand een back-up kunt maken van uw Hik pro-systeem, maar ook gebruik kunt maken van Videoloft’s analysefunctie op elke Hik-camera!  

Videoloft voor uw Hikvision-cloudopslag 

Kort samengevat is Videoloft naast dat het diverse functies en voordelen biedt, ook een schaalbare en flexibele oplossing. Niet alleen zijn de cloudopslagabonnementen betaalbaar, maar het is ook compatibel met een breed scala van professionele beveiligingscamera’s anders dan Hikvision, zoals Axis, Dahua ofUniview. Wat is de volgende stap? Bent u er klaar voor om uw Hik pro-systeem met de cloud te verbinden? 

Geïnteresseerd in Videoloft voor uw bedrijf of Videoloft voor uw woning? Zoek niet verder, kies uw cloudabonnement en maak uw account aan via aan de slag.

Bent u een beveiligingsprofessional die de cloud wil toevoegen aan de beveiligingssystemen van uw klanten? Meer informatie over ons gratis partnerprogramma voor beveiligingsinstallateurs, integratoren en dealers.
Videoloft Favicon

Get started with Videoloft

Do you want simple, secure & affordable cloud video surveillance?

Based across North America and the UK, the Videoloft team are experts in securely storing video in the cloud.
Videoloft Favicon

Get started with Videoloft

Do you want simple, secure & affordable cloud video surveillance?